Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

χιονισμένος κορμός με καρύδα,βύσσινα και λευκή σοκολάτα


200 γρ. βιταμ
2 λευκές κουβερτούρες από 90 γρ. η κάθε μία
1 ζαχαρούχο γάλα380 γρ.
2 πακετα μπισκότα με γεύση κανέλα η digestive
100 γρ. τριμμένη καρύδα
3 σφηνάκια σπιτικό λικέρ βύσσινο
150 γραμμάρια κεράσια κομμένα σε μισά

Ετοιμασία
Σε μπέν μαρί λιωνουμε το βιταμ και τις κουβερτούρες.Μόλις λιώσουν τα βγαζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τοζαχαρούχο. Μετά προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχιθρυμματισμένα. Αμέσως μετά ριχνουμε την καρύδα, το λικέρ και ταβύσσινα.Μολις κρυώσει το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα και στην κατάψυξη να παγωσει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...