Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

γλυκο κουταλιου φράουλα


Υλικά: 
1 κιλό φράουλες γερές-κόκκινες 
1 κιλό ζάχαρη 
2 λεμόνια (χυμό) 
1 βανίλια 

Εκτέλεση: 
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις φράουλες. Μετά τις αφήνουμε σε λεκανη για 3 ώρες με το χυμό λεμονιού, ανακατεύοντας προσεκτικά μερικές φορές. 
Τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασια. Δεν χρειάζεται νερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...