Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

κουλουράκια καρότου της Δέσποινας


 φλ.τσαγιού σπορέλαιο
1/4 φλ.τσαγιου χυμος πορτοκάλι
1 μεγάλο καρότο τριμμένο και βρασμένο
1 κ.σουπας ζαχαρινη
1/2 κουταλάκι γλυκου αλάτι
2-2 1/2 κούπες φαρινα και καλαμποκαλευρο(μισο -μισό)
1 κ. γλυκου μπαικιν

χτυπάμε το σπορέλαιο ,χυμο , την ζαχαρίνη και το αλάτι.Ρίχνουμε το καρότο και σιγά σιγά το αλευρι με το μπαικιν.Γίνεται μια ζυμη μαλακιά.Πλαθουμε τα κουλουράκια και τα βάζουμε σε ταψι με λαδόκολα.Ψήνουμε στους 180 για 15-20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...