Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

κρέμα latte macchiato light της Δέσποινας

1200γρ. γάλα 1,5% λιπαρά
2 φάκελα ανθος αραβοσίτου βανίλια(όχι στιγμής)
4 κουταλιές γεμάτες espresso στιγμιαίο


3 κουταλιές λικερ baileys
10 κουταλιές γλυκαντικό
8 μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
Σιρόπι σοκολάτας( sweet balance) χωρίς ζάχαρη

Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγιες του φακέλου αντικαθιστώντας την ζάχαρη με ζαχαρίνη και προσθέτωντας τον καφέ στο γάλα.Μόλις το κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε μια κουταλιά λικερ baileys.
Σε ψηλό  ποτήρι του fredo Ρίχνουμε ελαχιστο σιρόπι σοκολάτα και σπαζουμε μέσα ενα μπισκότοΒρεχουμε το μπισκότο με λιγο λικερ και ρίχνουμε την κρέμα χλιαρή μέχρι επάνω.Διακοσμούμε με σιρόπι σοκολάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...