Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

κεικ με ρακομελο της Δεσποινας




250 γρ  βουτυρο
1 κασεδάκι γιαούρτι
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
2 κουταλιές μέλι
1 βανίλια
500 γρ φαριναπ
4 αυγά
1/2 ποτηράκι ρακόμελο
1/2 κουταλάκι γλυκου σόδα
ξύσμα  ενος μανταρινιου
χυμό 2 πορτοκαλιών

χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε την βανίλια,τα αυγα,το ξύσμα , το ρακομελο με την σόδα ανακατεμένη σαυτό και το μέλι.
Προσθέτουμε και τον χυμο και κατόπιν το αλευρι με το γιαούρτι εναλλάξ.
Ψήνουμε στους  180 για 1 ώρα περίπου.

3 σχόλια:

Tante Kiki είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή!!! Θα τη δοκιμάσω εντός της επόμενης εβδομάδας!!! Καλό Σ/Κ!!!

οι συνταγές της Δέσποινας είπε...

εχει απίθανη γευση!Δοκιμασε το!!!

nitza είπε...

Θα την έλεγα πολύ πρωτότυπη συνταγή και νομίζω ότι το ρακόμελο θα πηγαίνει πολύ...Θα την επιχειρήσω σιγουρα!Καλή συνέχεια!

Νέο μέλος
http://innikolskitchen.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...