Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

σορμπέ με μήλο light της Δέσποινας

πολτός απο ενα μηλο
500 ml χυμό μήλου
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 κουταλιά λικέρ τεντουρα ή άλλο
2 κουταλιές σταφίδες
3 κουταλιές γλυκαντικο
2 ασπράδια αυγού

Ανακατεύουμε τον χυμό,τον πολτό μήλου,την κανελα και το λικερ με το γλυκαντικό και προσθέτουμε τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα.Προσθέτουμε τις σταφίδες και αν εχουμε παγωτομηχανη ακολουθούμε τις οδηγίες αλλιώς βάζουμε το μειγμα σε μπωλ στην κατάψυξη και κάθε μιση ώρα βγάζουμε και το ανακατευουμε με το σύρμα για 5 φορές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...