Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

δροσερή τονοσαλάτα της Δέσποινας

     



υλικά

1 κονσέρβα τόνο σε νερό ή λάδι
2 μεγάλα αγγουράκια πίκλα(ή 4 μικρά) φετούλες
2 κουταλιές καλαμπόκι βρασμένο
2 πιπεριές φλωρίνης ψητές σε κομματάκια
3-4 ντοματίνια κομμένα μισά
2 κουταλιές ελιες ροδέλα
1 κουταλιά κάπαρη 

ντρέσινγκ

1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κουταλιές μαγιονέζα


Βάζουμε τον τόνο σε μπωλ και τον λιανίζουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά μέσα σε κομματάκια.

Σε ενα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα.


Το ρίχνουμε στο μπωλ με τον τόνο και ανακατεύουμε.

 



3 σχόλια:

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς μου είπε...

Μου αρέσει πολύ η τονοσαλάτα!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Η τονοσαλάτα είναι απο τις αγαπημένες μου σαλάτες, χρησιμοποιήσες νοστιμότατα υλικά!

οι συνταγές της Δέσποινας είπε...

σας ευχαριστω κορίτσια!Ειναι οντως νόστιμη η τονοσαλάτα και με ενα ωραιο στόλισμα στέκεται και σε ενα μπουφε ή τραπέζι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...