Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

cuba cream της Δέσποινας



125 γρ. κουβερτούρα
4 κουταλιές κρέμα καρύδας σε κονσέρβα(εναλλακτικά βάλτε κρέμα γάλακτος)
100 γρ. νιφάδες καρύδας
1 κουταλιά λικερ καρύδας ή ρούμι
4 γεμάτες κουταλιές γιαούρτι

Λιώνουμε την κουβερτουρα στον φούρνο μικροκυμάτων.Προσθέτουμε σαυτή την κρέμα καρύδας και τις νιφάδες και ανακατεύουμε.Ρίχνουμε και το λικερ.Προσθέτουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε.Παγώνουμε στο ψυγειο. Σερβίρουμε με νιφάδες καρύδας και σιρόπι σοκολάτας αν θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...