Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Αχλάδι κομπόστα ζεστό με σάλτσα σοκολάτα light

(για 1 μεριδα)





1 μεγαλο αχλαδι
2 κουταλακια  στεβια
2 κουταλιες νερο
1 κουταλακι γλυκου τζιντζερ σκονη

για την σαλτσα σοκολατας

1 κουταλια κακαο αγλυκο
1 κουταλια στεβια
2 κουταλιες νερο

Βαζουμε σε μπωλ το αχλάδι κομμένο κομμάτια.Ριχνουμε το νερό μέσα και πασπαλίζουμε με την στεβια.Ρίχνουμε πάνω στο φρουτο και το τζιντζερ.
Βαζουμε το μπωλ σε φουρνάκι μικροκυματων για 5 λεπτα στη δυνατή ένταση.
Αφου εχει μαλακώσει το φρούτο το βγάζουμε και το τοποθετούμε ζεστό στο ποτηρι που θα σερβιρουμε.

Για την σαλτσα,ανακατευουμε ολα τα υλικα και περιχυνουμε στο ζεστο αχλαδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...