Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

βελούδινα τρουφακια καστανο






200 γρ, τυρι  κρέμα
3 κουταλιές ζαχαρη αχνη
4 κουταλιες κακαο
200 γρ πατε καστανου(κρεμα καστανου σε κονσερβα αγλυκη)
3 κουταλιες μερεντα
1 κουταλια ρουμι
20 μπισκοτα specoolus

για την επικαλυψη
1 κουβερτουρα
1 κουταλια σπορέλαιο
       ή
τρουφα

χτυπάμε όλα τα υλικα εκτος απο τα μπισκοτα με μιξερ χειρος να αφρατεψει.Τριβουμε στο πολιμιξερ τα μπισκοτα να γινουν σκόνη.Βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει 30 λεπτα. Παίρνουμε ποσοτητα στο χερι μας και κανουμε μπαλάκι.Το βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα ή  τα κυλαμε σε τρουφα.


2 σχόλια:

- spoonstories- είπε...

Πάντα έχω όρεξη για τρουφάκια! Ειδικά κάστανου που έχει αδυναμία και η μητέρα μου!Δείχνουν νόστιμα.Καλό βράδυ!

οι συνταγές της Δέσποινας είπε...

οντως ειναι τελεια!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...