Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

"Μιλφειγ" με στεβια light.



Για 4 μεριδες
4 cream crackers χωρίς ζάχαρη.
1/2 φακελο άνθος αραβοσιτου που βραζει βανιλια
300 γρ.γαλα
2 κουταλιες στεβια
Κανελα
1 κουταλια σιροπι αγαυης
Σε μπωλ τοποθετουμε 2 κρακερ κάνοντας την πρωτη στρωση Πασπαλίζουμε με κανελα κσι ριχνου λιγο σιροπι αγαυης.
Εν τω μεταξύ σε κατσαρολακι βαζουμε τα 200 γρ. Γαλα να ζεσταθει .Σε ποτηρι διαλυουμε στο υπολοιπο γάλα το ανθος με τη στεβια. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μεχρι να πήξει. Αφηνουμε να κρυώσει. Την ριχνουμε πανω στα κρακερ.Σπαμε τα αλλα δυο κρακερ απάνω . πασπαλίζουμε με κανέλα και το υπολοιπο σιροπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...